Yeastar interfész bővítő

Raktárról

S sorozatú alközpontokhoz

IP-alapú igényekhez, kis- és középvállalati igények magas műszaki színvonalú, ugyanakkor rendkívül versenyképes áron történő kielégítéséhez VoIP (IP telefónia) megoldásra a Yealink IP készülékek és a Yeastar VoIP alközpont együttesét kínáljuk.

A Yeastar Technology Ltd. S-sorozatú VoIP alközpont családja - a kapacitási adatok, valamint az ár-érték alapján - a kis- és középvállalkozások számára készült IP kommunikációs szerver. A 2-3 mellékállomástól (felhasználótól) - típustól függően - akár 500 mellékig is bővíthető rendszerek funkcionalitása és szolgáltatásai azonban a közepes méretű vállalatok és intézmények igényeit is képesek ellátni.

Nettó ár (Áfa nélkül) 33.048 Ft 

41 971 Ft

Az alközpont alapja olyan célhardver, amit kifejezetten az adott kapacitásra és az adott kommunikációs feladatokra terveztek. A központi hardverbe egyszerűen beépíthető gyári interfész modulok (ISDN2, analóg, GSM) is választhatók hozzá, így minden alkatrész teljes összhangban működik, ami megbízhatóságot, gyors - és így költségtakarékos - telepítést és a későbbi szoftver frissítéseknél is biztosítható zökkenőmentes üzemeltetést biztosít.

Erre a célhardverre épül a gyártó által továbbfejlesztett, felhasználói és menedzsment felülettel ellátott Asterisk-alapú szoftver. Ha további információkra van szüksége arról, hogy mi a különbség a nyílt forráskódú Asterisk szoftverből a telepítő által egyedileg fejlesztett és a gyártói háttérrel funkcionálisan továbbfejlesztett és támogatott Asterisk-megvalósítás (commercial release) között, olvassa el a Voiplaza Tech blog menüjében.

A Yeastar alközponti rendszerei az IP alapú kommunikáción túl - a beépíthető moduloknak köszönhetően, vagy akár külső gateway eszközök alkalmazásával - igény esetén alkalmasak ISDN (BRI, külső eszközzel akár PRI) és analóg fővonalak, valamint analóg mellékek kezelésére is. Így egy folyamatos átmenetet is megvalósíthat az ISDN és a VoIP technológia világa között.

A modulok között beépíthető GSM adapter is található, de külső 1, 2 vagy több csatornás IP (SIP) GSM adaptert is tudunk ajánlani.

Az S-sorozatú alközpontcsalád tagjai közül több típus is elérhető, különböző kapacitással és szolgáltatásokkal. A kezelői felület magyar nyelven is használható.

Az EX08 bővítő modul jellemzője:

 • 4 db interfész modul csatlakoztatása
 • 8 db vonal fogadása

Csatlakoztatható interfész modulok:

 • analóg fővonali interfész modul 2 db fővonalhoz
 • analóg mellék interfész modul 2 db mellékhez
 • analóg interfész modul 1 db fővonalhoz + 1 db mellékhez
 • BRI interfész modul (2 db ISDN2 vonalhoz)
 • GSM interfész modul (1 db SIM kártyához)
 • UMTS interfész modul (1 db SIM kártyához)

Az EX08 modul az alábbi Yeastar eszközökbe illeszthető:

 • Yeastar S100
 • Yeastar S300

A csomag tartalma:

 • 1 db EX08 bővítő modul