Vállalati kommunikációs rendszerek

Vállalati kommunikációs rendszerek (alközpontok) 

A vállalatok és intézmények ügyfélkapcsolati sikereit és működésének hatékonyságát alapvetően meghatározza a belső telekommunikációs rendszer. A technológia fejlődése lehetővé teszi, hogy a néhány fős cégektől a több ezer alkalmazottig, vagy akár még ennél is nagyobb vállalatok, intézmények méretüktől és tevékenységi területüktől függetlenül megtalálják a számukra legjobb, testre szabott megoldásokat.
Ma már az informatikai és a telekommunikációs rendszerek egymást erősítő együttműködése, vagyis az Egységes Kommunikáció jelenti a hatékonyságot és költségtakarékosságot.

Az ügyfélszolgálati megoldások, call centerek / contact centerek a külső és belső ügyfélkapcsolatot teszik hatékonnyá, irányíthatóvá és ellenőrizhetővé.

Cégünk hivatalos viszonteladóként az alábbi alközponti rendszerek értékesítését, telepítését, karbantartását és szervizét látja el:

  • Yeastar S és a korábbi MyPBX sorozatú IP telefonrendszerek
  • NEC SL2100

Vállaljuk még egyes más, régebbi rendszerek karbantartását, javítását is, például

  • Avaya Integral 5
  • Korábbi Bosch/Tenovis Integral 3
  • Aastra/DeTeWe OpenCom
  • NEC XN120/Philips IPC100


SIP telefonok

Az IP telefónia (VoIP) folyamatosan növekvő, lassan meghatározó szerepet tölt be a hangkommunikációban, hiszen az IP hálózatok és az Internet lehetővé teszi az olcsóbb, akár ingyenes telefonálást is.

A DS Tech Kft. a Yealink IP (SIP) telefoncsaládot forgalmazza, mely kiemelkedő megbízhatóságával és kivételes rugalmasságával tűnik ki versenytársai közül.

A DS Tech webáruházból könnyen és gyorsan rendelhet Yeastar telefonközpontokat és Yealink SIP telefonokat! 


Nagyvállalati rendszerek 

Ha az Ön vállalatának, intézményének, kisvállalkozásának a vezetékes és mobil kommunikáció, valamint az informatikai rendszerek együttműködésén alapuló hatékony nagyvállalati megoldásra van szüksége, akkor forduljon bizalommal a DS Tech Kft. leányvállalatához! Az Assono Magyarország Kft. a hazai piacon már közel húsz év szakmai tapasztalatára támaszkodva kínálja nagyvállalati megoldásait. További információkért kérjük látogassa meg a www.assono.hu weboldalt!